Діалог влади з бізнесом дає результати. Цьогоріч маємо понад +6 тисяч нових суб’єктів господарювання. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан під час робочої зустрічі з податківцями Рівненщини.

Продовжуємо підтримувати тих, хто рухає економіку, сплачує податки та створює нові робочі місця. Цьогоріч до бюджетів усіх рівнів бізнесом було сплачено більш як 6,7 млд гривень, у тому числі до зведеного бюджету області надійшло від приватних суб’єктів господарювання понад 3,8 млд гривень ПДФО. А це на 1,5 млд гривень більше ніж за аналогічний період, - розповів Олександр Кохан.

Також він додав, аби український бізнес продовжував розвиватися, важлива підтримка та стимули від держави. Що Уряд і демонструє. Свою ефективність доводить чесний і прямий діалог між бізнесом та владою Рівненщини. Така комунікація є безпрецедентною і вона, неодмінно, буде продовжена.

Заступник голови резюмував, що справедливо зазначив Президент Володимир Зеленський — важливо зберегти все те, що робиться, і те, що зроблено підприємцями в Україні.

Читайте також: "Голоси крізь століття": рівнян та гостей міста запрошують на концерт класичної музики