Земля, допомога ЗСУ та мирний пікет. Так пройшла чергова сесія Рівненської міської ради. Загалом було винесено понад 200 питань. Серед них чимало земельних. Зокрема, створення парковки неподалік Оствиці. Також виділили кошти на 8 автобусів. Не обійшлося і без суперечок між депутатами. Чому ж міські обранці сперечалися, далі у сюжеті.

Чергова сесія міськради пройшла у Рівному. На розгялд депутатів було винесено понад 200 питань. Міські обранці спочатку хотіли швидкого прийняття рішень і без пояснень, але це сподобалось не всім депутатам.

Одне з головних питань на сесії - це закупівля автобусів. Завдяки державній кредитній програмі, місто придбає 8 маршрутних транспортних засобів.

Втім, депутат Святослав Клічук каже, потрібно купувати не автобуси, а тролейбуси. Зачитав навіть пункт програми іншої партії міської ради.

Це все викликало обурення в депутатів цієї партії. І ось сесійна зала на кілька хвилин перетворилася в центральний ринок, де міські обранці гомоніли, сперечалися, але результату нуль.

Підтримав закупівлю автобусів і військовий ЗСУ та депутат Рівнеради Тарас Обоїста. Каже, даний транспорт стане у пригоді на випадок надзвичайних ситуацій.

На сесії було чимало земельних питань. Зокрема, передання ділянки "Спецкомбінату". На ній створять парковку біля Оствиці.

Також депутати проголосували за виділення півтора мільйона гривень для міської лікарні. Там створять реабілітаційний центр.

Цікаво було не лише в сесійній залі, а й поза нею. На дворі зібралися ошукані вкладники житлового комплексу Ріверсайд.

Ошуканим вкладникам вдалося виступити на сесії міськради. Однак чи допоможе це у розв'язанні проблеми — питання залишається відкритим. Проте, інвестори на цьому не зупиняться. Надалі робитимуть усе, аби їхній житловий комплекс добудували.

Читайте також: 45-річний Хуан Карлос: на Рівненщині проходить реабілітацію доброволець з Колумбії