Він складається з 5 пунктів.

Перший – запрошення України до НАТО. Цей рішучий крок від наших партнерів має стати однією з головних запорук миру в майбутньому.

Другий - зміцнення української оборони. Він передбачає покращення наших наступальних позицій та знищення атакувального потенціалу ворога, посилення ППО, зняття обмежень на застосування далекобійної зброї, інвестиції в оборонне виробництво України та інші оборонно-безпекові рішення.

Третій - стримування. Наша держава готова розмістити на своїй території комплексний неядерний стратегічний пакет, що буде достатнім для захисту країни від російської воєнної загрози.

Четвертий - стратегічний економічний потенціал. Передбачає спеціальну угоду з ключовими партнерами щодо спільного захисту наших критичних ресурсів, інвестування та використання відповідного економічного потенціалу.

П’ятий - безпековий. Після війни Україна готова використати свій досвід для зміцнення оборони всього Альянсу та гарантування безпеки в Європі.

Сьогодні План перемоги – це спільна мета усього українського суспільства. Наша держава має бути сильною, об’єднаною та свідомою.

За інформацією Рівненської ОВА.

Читайте також: Родичі загиблого воїна з Рівненщини збирають підписи на присвоєння йому звання Герой України