Кожен може долучитися до підписання петиції про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю 65 ОМБр. Бережняку Максиму Івановичу, позивний "Турбо". Воїн помер 11 вересня 2024 у лікарні міста Дніпро від поранень, спричинених вибухом FPV дрона під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Бережняк Максим Іванович захищав Україну ще з 2014 року під час проведення АТО.

Старший технік механізованого батальйону з перших днів повномасштабної війни 26 лютого 2022 року став на захист Батьківщини.

За період військової служби, Максима було нагороджено відзнакою "Козацький Хрест – за бойові заслуги", відзнакою командира 65 ОМБр нагрудний знак "65 окрема механізована бригада" II ступеня, а також нагороджено відзнакою Міністра Оборони України "ЗА ПОРАНЕННЯ".

За 2,5 роки служби брав участь у боях за такі населені пункти: Оріхів, Роботине, Новопавлівка, Новоандріївка, Новоданилівка, Мала Токмачка Запорізької області.

Бережняк Максим Іванович помер 11.09.2024 у лікарні міста Дніпро від поранень, спричинених вибухом FPV дрона під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Герою назавжди 35.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Для того, щоб підтримати петицію, необхідно авторизуватися.

Читайте також: Загиблому на фронті бійцю просять присвоїти звання Героя України