Поліцейські офіцери Рівненської тергромади викрили водія, який був у стані сп’яніння та намагався знищити наркотики. Про це інформують у пресслужбі поліції Рівненської області.

Учора, 15 жовтня, під час патрулювання території селища Квасилів поліцейські зупинили автомобіль «Аudi 80» під керуванням 31-річного місцевого жителя.

Кермувальник порушив Правила дорожнього руху, а під час спілкування з правоохоронцями нервував.

Поліцейські запідозрили, що він може перебувати у стані наркотичного сп’яніння. Проте від запропонованого огляду той відмовився, а під час поверхневої перевірки почав розривати виявлені поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною та висипати вміст на асфальт.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення: розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження вилучене скерували на дослідження.

Крім того, на квасилівчанина склали адмінпротоколи за те, що керував непристебнутий ременем безпеки (ч. 5 ст. 121), не мав посвідчення водія (ч. 2 ст. 126), а також перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння (ч. 1 ст. 130) КУпАП.

Читайте також: На Рівненщині сталася ДТП без постраждалих