На Запоріжжі загинув головний сержант із селища Оржів Ігор Носик, 1968 року народження. Про це повідомляють у Клеванській громаді.

Військовослужбовець Ігор був призваний на військову службу під час мобілізації, мужньо захищав нашу Батьківщину, її свободу та незалежність на території Запорізької області, де під час виконання бойового завдання загинув 25 вересня 2024 року.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом з його родиною схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай світла пам’ять про Ігоря назавжди залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій, - пишуть у Клеванській ТГ.

Чин поховання відбудеться в середу, 9 жовтня 2024 року. Усіх небайдужих просять гідно з квітами та державною символікою провести воїна в останній шлях відповідно до маршруту:

  • 09.00 - виїзд із м. Рівне
  • 09.30-09.40 - кортеж із Героєм проїжджатиме без ходи центральною вулицею селища Оржів до будинку загиблого (Оржів, вул. Перемоги, 2)
  • 10.30 – прощання та літія біля будинку Героя
  • 11.00 - супровід та богослужіння за загиблим бійцем у храмі Преображення Господнього
  • 12.30-13.30 - поховання на кладовищі (вул. Центральна)

Читайте також: Загиблому на фронті бійцю просять присвоїти звання Героя України