До професійного свята педагогам області вручать відзнаки «Відмінник освіти» та премії у розмірі п’яти посадових окладів вчителя вищої категорії, а це трохи більш як 40 тисяч гривень.

Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання конкурсної комісії з призначення обласних премій, до складу якої входять освітяни та представники облради.

У форматі конкурсного відбору обиратимемо 5 претендентів, яким будуть виплачені обласні премії, та 10 найкращих освітян, які отримають відзнаки «Відмінник освіти Рівненщини». Серед них будуть вчителі, які підготували переможців олімпіад, випускників-«двохсотбальників» НМТ, а також найкреативніші позашкільники та очільники освітніх закладів, які зарекомендували себе хорошими менеджерами, – розповів Сергій Подолін

Кращих з кращих обиратимуть члени спеціальної конкурсної комісії, зазначив перший заступник голови облдержадміністрації. Головна мета – підтримати, змотивувати і, звичайно, показати якісних освітніх менеджерів.

Читайте також: Найвища за останні 5 сезонів: в яку ціну картопля на ринках Рівного (ВІДЕО)