Водій запропонував неправомірну вигоду поліцейським, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Про це інформують в патрульній поліції Рівненської області.

Нещодавно на автодорозі Київ — Чоп, поблизу села Користь, патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen, який перевищив дозволену швидкість руху в населеному пункті.

Під час перевірки документів, патрульні з'ясували, що водій не має права керувати транспортним засобом. Інспектори повідомили керманича про те, що за дане правопорушення на нього буде винесена постанова. Чоловік, щоб уникнути відповідальності, почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду.

Поліцейські неодноразово попереджали водія про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, але громадянин на зауваження не реагував, після чого він намагався передати одну тисячу гривень патрульним.

Для встановлення всіх обставин, інспектори викликали слідчо-оперативну групу. На керманича винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Читайте також: На Рівненщині з`явиться лабораторія для лікування хворих із розладами серцевого ритму