Рік як керує містом. Мова про секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна. У 2023 році, після відсторонення Олександра Третяка за корупцію, виконувати обов'язки міського голови Рівного став його головний конкурент на виборах. Як пройшов рік під керівництвом нового очільника - далі.

Мрії здійснюється. Рік тому марення одного з кандидатів у мери теж стало реальністю. Мова про секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна. Після відсторонення Олександра Третяка за корупцію, кермо правління взяв на себе його головний конкурент на виборах.

У своїх соцмережах Віктор Шакирзян поширив відеозвіт за рік роботи, як виконувача обов'язків міського голови. Додавши туди драматичної музики.

І дійсно за рік чимало допомоги з коштів міста виділили на потреби ЗСУ. Щоправда, з обіцяних п'ятисот мільйонів гривень на дрони, як зазначають депутати, цифри поки врази менші.

Говорячи про рік Шакирзяна на посту очільника Рівного, потрібно згадати й конфлікт з працівниками ринку. У міській раді вирішили прибрати підприємців з вулиці Шевченка. Нібито через необхідність доїзду рятувальників до центрального ринку та багатоповерхівок. В продавців це викликало чимале невдоволення.

Однією з обіцянок Віктора Шакирзяна в передвиборчій компанії було створення транспортних розв'язок. І кілька таких дійсно з'явилися у Рівному. Зокрема, на вулиці Здолбунівській. А 1 вересня відкрили й проїзд на Симона Петлюри. Провели й ремонти доріг на проблематичних вулицях. Крім того, в обласному центрі запустили проєкт у пам'ять про полеглих захисників "Рівне - місто Героїв". А ще почали довгоочікуване очищення Басового Кута. Щоправда, поки що без результатів і скільки це займе часу - невідомо.

Ми вирішили запитати в рівнян, хто ж з очільників міста - Віктор Шакирзян чи Олександр Третяк - їм більше до вподоби. Проте однозначного вердикту не почули.

Отож оцінити рік роботи Віктора Шакирзяна можуть лише рівняни. А ми продовжимо слідкувати за подальшою працею секретаря Рівнеради, як виконувача обов'язки міського голови.

Читайте також: Рік потому: Чи зможе Олександр Третяк знову очолити Рівне? (ВІДЕО)