Він з Ізраїлю - вона рівнянка. Мова про Еріза та Олександру. Обоє мають порушення слуху. Подружжя познайомилось в соцмережах. Потому ізраїльтянин приїхав в Україну. Тут одружилися та будують сім'ю. Більше про історію кохання - далі у сюжеті.

Переклад жестової мови надає Неля Новачук

Так ізраїльтянин Еріз мовою жестів спілкується зі своєю дружиною. Очікує її в одному з парків Рівного. І ось момент зустрічі.

Еріз та Олександра познайомились в соцмережах. Кілька місяців тому чоловік приїхав в Україну на запрошення Українського товариства глухих.

Вперше подружжя зустрілося в Україні. Еріз рівнянці одразу сподобався. Розповідає, він культурний та вихований. Мають і спільне захоплення - малювання. Тому коли чоловік зробив пропозицію, Олександра не вагаючись відповіла так. Одружилися у Львові.

Еріз працював моделлю. Захоплюється спортом. Нині, проводить віртуальні уроки фітнесу. Перебувати в Україні не боїться, каже його рідна країна десятки років воює.

Еріз мріє залишитись в Україні та побудувати тут сім'ю. Хоче проводити безплатні заняття фітнесом у парку для людей, що не чують. Також навчати рівнян жестової мови.

Та найбільша мрія Еріза - це мир. Цього він бажає й українцям. Хоче, аби наша країна процвітала.

Читайте також: Понад 214 тисяч гривень: в Рівненській обласній клінічній лікарні збирали кошти під час велопробігу