Захід традиційно присвятили Дню незалежності України. Велопробіг, який має благодійну мету, в РОКЛ ім. Юрія Семенюка проводять вже третій рік поспіль. Цьогоріч до нього долучилося 200 учасників

Участь у велопробігу взяли не лише працівники лікарні – захід об’єднав 13 медичних підприємств Рівного та області. Серед яких, зокрема, й інші медичні КП обласної ради: Рівненська обласна дитяча лікарня, Рівненський обласний перинатальний центр, Рівненський обласний протипухлинний центр, Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення та Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни.

Велолюбителям запропонували чотири маршрути: основний – протяжністю 20 км та три додаткових завдовжки 27, 35 та 40 км. Стартували разом від центрального корпусу РОКЛ, що на вулиці Київській у Рівному.

Як розповіли організатори велопробігу, за понад два тижні до акції охочі мали змогу долучитися до велозбору. Його учасники крутили педалі, фіксували свої результати у додатку STRAVA, а фінансові партнери акції за це платили – 20 грн за 1 км. У підсумку ця ініціатива зібрала 144 тис. 540 грн.

У підсумку цьогорічний благодійний пробіг приніс 214 тис. 407 грн. Їх спрямують на купівлю РЕБ для 14 Об’єднаної механізованої бригади імені князя Романа Великого.
 

Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Читайте також: Вирощують фундук та вишню: на Рівненщині розвивають садівництво за гранти від держави