У Квасилові, на вулиці Зелена власник приватного будинку вирішив по-тихому прокласти мережу водопостачання. Непоміченим все зробити не вдалося.

Опрацьовуючи селище Квасилів, інспектори з благоустрою Департаменту муніципальної варти виявили порушення “Правил благоустрою міста Рівне”. Так, як Квасилів є частиною Рівненської громади, то ці правила розповсюджуються і на селище.

Чоловік, який вирішив прокласти мережу водопостачання робив це без відповідного дозволу, це суперечить пункту 5.1.9. Правил. Там йдеться, що:

“Проводити земельні, будівельні, монтажні та інші роботи без дозволу (ордера), виданого в установленому порядку заборонено”.

Проводити такі роботи можна, якщо отримано дозвіл або погодження. За цим потрібно звертатися до Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради. Тоді жодних питань до вас не виникатиме.

На відповідальну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення та виписано припис. Чоловік має відновити зелену зону.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти Рівненської міської ради.

Читайте також: "Ми тут як ізгої": мешканці будинків на вулиці Базарна проти встановлення нових кіосків на ринку Рівного (ВІДЕО)