На Рівненщині триває будівництво нового корпусу одного з реабілітаційних центрів.

Про це повідомили у МОЗ.

За три місяці вже проведені всі інженерні комунікації, завершуються каркасно-монтажні роботи, на місці фундаменту виросло вже три поверхи і навіть почалися фасадні оздоблювальні роботи.

"Темпи будівництва просто вражають! (от би все в Україні будувалось так само швидко). І хоча фахівці кажуть, що до запуску однаково потрібно ще доволі багато часу (для монтажу обладнання, внутрішніх оздоблювальних робіт та тощо) – це все одно дуже показовий результат", - зазначили у МОЗ.

Нагадаємо, згідно з проєктом, кількість ліжок в госпіталі збільшиться до 300. Стане більше мультидисциплінарних команд, також відкриються нові відділення з усім необхідним обладнанням.

"Але це ще не все. Тут будують не просто новий корпус медзакладу, тут створюють і інфраструктуру для пацієнтів. На території госпіталю будуються спеціальні модульні будинки, в яких житимуть українці, які проходять реабілітацію. Для них же будуть реалізовані проєкти для реінтеграції у повсякдення життя, як то освоєння нових професій та тощо", - додали у Міністерстві охорони здоров'я.