Квадрокоптери, системи "Starlink та підзарядні станції. 23 військові частини отримали чергову військову допомогу від рівненської громади. До передачі необхідного обладнання вже не вперше доєдналася і городоцька сільська рада.

Дрони, системи "Starlink" та підзарядні станції "Ecoflow" отримали військовослужбовці 23 військових частин від рівненської тергромади та городоцької сільської ради. Військовослужбовці запевняють, потреба у подібній допомозі є досить важливою, тому що нинішня війна є надтехнологічною

Отримали ми вкрай необхідні квадрокоптери. Це наші очі, наші розвідники, це наші руки, які несуть ворогу гранати та інші "подарунки". Це те власне без чого не обходиться жоден штурм і жоден день нашої оборони. Ми отримали "Starlink" це джерело безперервного зв'язку, - каже військовослужбовець ЗСУ "Магнус".

Зі слів захисників дрони допомагають бачити ворогів на великій відстані та мають особливе значення на передовій. Проте вони на жаль є розхідним матеріалом. Секретар Рівнеради та виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян запевняє будуть і надалі допомагати ЗСУ.

Сьогодні це така дуже велика передача. Сьогодні ми отримуємо такі щирі подяки для наших рівнян, для наших платників податків оскільки це дуже їм потрібно і ми теж намагаємося вкотре збільшувати чисельність передачі, тому будемо далі робити такі речі. І хочу наголосити що завтра будемо оголошувати ще один конкурс на закупівлю саме цих Mavic PRO для того, щоб збільшити чисельність і передавати так само військовим частинам, - зазначає секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Вже не вперше до передачі військової допомоги доєднується і городоцька сільська рада.

Варто додати закуповують необхідне оснащення нашим захисникам завдяки платникам податків нашої громади.

Читайте також: Загиблому Миколі Коробчуку з Рівненщини просять присвоїти звання Героя України