На Рівненщині провели в останню дорогу чотирьох загиблих Героїв — Юрія Абрамовича зі Степаня, Василя Ладюка з Радивилівської громади, Володимира Лобоцького з Млинівщини та Олега Підлісного з Володимиреччини. Про це повідомляють в Рівненській ОДА.

Юрій Абрамович проживав у селищі Степань. До лав ЗСУ був призваний у січні минулого року за мобілізацією. Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника. На жаль, 26 червня 2024 року під час ведення бойових дій на Запорізькому напрямку Герой загинув. У воїна залишилася мати. До Небесного війська приєдналися ще два Герої із Дубенщини – Василь Ладюк та Володимир Лобоцький.

Василь Ладюк народився 10 січня 1999 року і проживав у Радивилівській тергромаді. Був призваний на військову службу у березні 2022 року. На службі виконував обов?язки командира обслуги міномета. На жаль, наш Герой загинув 20 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Володимир Лобоцький народився у 1969 році, проживав у селі Пугачівка Млинівської тергромади. Служив у званні сержанта Збройних Сил України і виконував обов?язки командира стрілецького відділення. На жаль, Герой загинув 22 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. На щиті повернувся додому на Вододимиреччину

Олег Підлісний. 41-річний стрілець служив у третьому стрілецькому взводі 68-мої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Чоловік загинув, виконуючи бойове завдання в Донецькій області. Олег Підлісний народився у с.Чудля, що на Володимиреччині. У ПТУ ВП РАЕС отримав професію «тесляр». У березні 2022 року був призваний до лав ЗСУ. Вдома на сина чекала мати… Поховали захисника на місцевому кладовищі.