Родинам загиблих Воїнів вручили нагороди, на жаль, посмертно. Про це повідомляють в Сарненській міській раді.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Презинента України, орденом «За мужність» III ступеня нагороджено посмертно військовослужбовців, які віддано та до останнього подиху захищали кордони своєї держави.



Старший солдат Лесик Олександр Борисович у липні 2023 року вступив до лав ЗСУ добровольцем. Служив солдатом 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону. Воїн загинув 20 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання від вогнепальних кульових поранень на Харківщині. У Героя залишились двоюрідна сестра Галина Прохорівна та племінник Борис.

Солдат Мікуліч Олександр Вікторович у вересні 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ, пройшов військове навчання за кордоном у Великій Британії та відправився виконувати бойові завдання на Донецькому напрямку разом з 79-тою окремою десантно-штурмовою Таврійською бригадою. Олександр Вікторович загинув 28 листопада 2023 року на Донеччині. У Героя залишилися мати, дві сестри, брат та бабуся.

Солдат Сергійчук Андрій Адамович у травні 2022 року був призваний до лав ЗСУ 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Андрій Адамович загинув 13 червня 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку.
У Героя залишилися мати, дружина та діти.

Солдат Чернецький Тарас Володимирович захищаючи територіальну цілісність та незалежність України загинув 15 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.
У Героя залишилися сестра, дружина та син.