Близько шостої години ранку сьомого липня до поліції надійшло повідомлення від медиків, що на території господарства в селі Біла Криниця вони констатували смерть чоловіка із множинними тілесними ушкодженнями. На подвір’ї були сліди крові.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері 34-річний житель села Біла Криниця познайомився із 30-річним чоловіком та запропонував останньому разом випити спиртне у нього вдома. Близько четвертої години ранку між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар наніс понад 10 ударів лопатою, а також руками та ногами по голові й тілу знайомого. Зрозумівши що накоїв, викликав швидку.

Свою причетність до події 34-річний чоловік спочатку заперечував, але в ході проведення слідчих дій зізнався правоохоронцям у скоєному.

СОГ ВП №1 (м. Рівне) Рівненського РУП із залученням криміналістичної лабораторії слідчого управління ГУНП провели огляд місця події, під час якого вилучили знаряддя злочину зі слідами крові та інші речові докази.

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури йому вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Джерело: ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Підпал авто у Рівному: поліцейські встановлюють причетних осіб