У Рівненському облмуздрамтеатрі готуються закрити сезон 2023-2024. Анонсована дата – 14 липня. І це буде вистава Малого театру з Києва «Холодна М'ята» за творами українського письменника Григора Тютюнника. Про це повідомляють в Рівненській обласній раді.

Понад дві сотні вистав відіграли на сцені облмуздрамтеатру в цьому сезоні

Театрали потішили глядачів чотирма прем’єрами. Це вистави «Інтерв’ю з Богом», «Повернення», «П’ять пісень Полісся» та постановка «Скрудж. Різдвяна історія».

Усі проходили з аншлагами.

Щобільше, остання цьогоріч потрапила до лонг-листа Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА». Власне, участь у цьому театральному фесті для нашого театру вже є дуже успішною – це перемога одразу в чотирьох номінаціях за підсумками «ГРИ» 2022-2023 років.

Сезон також позначений відкриттям нової сценічної локації «Під дахом» та численними обмінними гастролями. З показами рівняни виступали на сценах Києва, Львова, Одеси, Житомира, Луцька, Хмельницького, Івано-Франківська, Чернівців, Вінниці, Тернополя та польського Ольштина. А поїздка нашого театру до фестивального Миколаєва з виставою «Павук» завершилася перемогою. Дистанційно театр був учасником Міжнародного фестивалю «Мельпомена Тавріїі» (Харків).

Сьогодні в театрі працюють над втіленням в життя нового проєкту, про який ми писали раніше, –різдвяного театрального фестивалю «Скрудж Фест», який має стартувати в грудні цього року.

Крім того, готуються закрити сезон 2023-2024. Анонсована дата – 14 липня. І це буде вистава Малого театру з Києва «Холодна М?ята» за творами українського письменника Григора Тютюнника. Як розповідають в театрі, це душевна розмова про прості, але такі важливі для кожного речі: стосунки між людьми, кохання, дружбу та пошуки себе.