Страшна хвороба сколихнула родину Яремчук. Коханий чоловік, люблячий батько, дідусь Яремчук Олександр, у цей важкий час потребує вашої допомоги.

У 2019р. нам встановили хибний діагноз. Всі цих п’ять років, ми навіть не підозрювали, що маємо таку проблему, яка саме набирала обертів. Цього року, у березні, нам повідомили, що це рак - меланома шкіри спини, стан після висічення у 2019 року, метостази в головний мозок, легені, жирову клітину, м’які тканини передньої черевної стінки - IV стадія, - розповідає донька Олександра Вікторія.

У Олександра також додалися ще ускладнення - судомний синдром, та супутнє захворювання - Поліцитемія справжня.

10 червня 2024р. після обстеження Олександру призначили імунотерапію препаратом КІТРУДА, вартість якої 79900.00 на місяць.

Нажаль з 2022р. наша держава не покриває витрати на лікування імунопрепаратами. Самотужки ми не впораємося, адже таких терапій, для початку, має бути чотири. Розумію, що через війну людям важко донатити, але я благаю про допомогу. Кожна ваша молитва, кожна ваша гривня - це крок до одужання. Дякую всім хто відгукнеться. Ваше добро повернеться вам сторицею, - каже Вікторія.

Номер картки ПриватБанк - 4149 4990 8621 5538 (Яремчук Наталія - дружина)
Посилання на банку МоноБанку https://send.monobank.ua/jar/MwHud8HpW