У Рівненському районі прощались з поліцейською, яка загинула в Одесі. Дівчину змило хвилею у воду, коли вона фотографувалась на пірсі. Її тіло три дні шукали рятувальники. Сьогодні з поліцейською прощались у рідному селі.

20-річна Олександра Олещук приїхала разом із колегами 1 червня на відпочинок до Одеси. Ввечері наступного дня компанія вирушила на плити біля берега пляжу Аркадія. Там під час фотосесії через сильний шторм перша хвиля збила її з ніг, а друга — змила в море.

Я говорив з її бабусею, вона казала, що Саша дзвонила і казала, що пару знімків зробить і буде їхати додому, - розповідає Дмитро, троюрідний брат Олександри.

Шукали Олександру три дні. Ситуацію ускладнював шторм. Знайшли неподалік місця трагедії.

Я вчора гортав фото як я тримаю її маленьку на рнуках, як побачив відео до кінця не вірив, що це вона. Вона хороша була, позитивна, вивчилася, батьків не було, виховувала бабуся. Ми дружили, разом бігали. Хороша, позитивна, - згадує Дмитро.

Олександра у квітні 2023 року закінчила Львівський державний університет внутрішніх справ та була призначена на посаду дільничного офіцера поліції Рівненського РУП.

Олександра працювала з нами рік. Була відданою роботі, вчилась в колег. Вона працюючи рік на посаді дільничної могла працювати на масових заходах у вихідні і в позаробочий час. Для нас це надзвичайно велика втрата, ніхто не може усвідомити, що таке відбулося, - розповідає Іван Теліга, заступник начальника Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області

Попрощатися з дівчиною до рідної домівки прийшли однокласники, друзі, колеги та односельчани.

Олександру виховувала бабуся. Оскільки батька дівчина втратила шість років тому, а матір — 14. Поховали поліцейську у рідному селі Білів.

Читайте також: 57-річного рівнянина підозрюють у підпалі будинку на вулиці Дорошенка