57-річний житель обласного центру відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Побутовий конфлікт між подружжям рівнян виник учора, шостого червня, близько 14 години. Під час сварки чоловік вигнав 55-річну господиню з будинку, посеред кімнати зібрав сміття та підпалив його.

Коли жінка побачила дим, одразу кинулась до перехожих, аби ті викликали рятувальників, адже мобільний телефон лишився в оселі.

Працівники ДСНС пожежу загасили, втім вогонь знищив речі домашнього вжитку. Полум'ям пошкоджені стіни та перекриття будинку, а також балкон багатоповерхівки, розташованої поблизу.

Рятувальники вивели 57-річного господаря на вулицю та передали медикам «швидкої». У лікарні в нього діагностували отруєння чадним газом та після надання допомоги відпустили. Чому так вчинив чоловік поки не пояснює.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу). Процесуальне керівництво здійснює Рівненська окружна прокуратура.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

До теми: Масштабна пожежа: у Рівному загорівся приватний будинок (ВІДЕО)