Під гаслом "Замість квітів - донат" пройшло свято останнього дзвоника в Спеціальній школі №1 смт Клевань.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської облради.

Замість традиційних букетів квітів, учнів та їхніх батьків попросили направити гроші на підтримку Збройних Сил України. Це рішення прийняли не випадково, адже серед захисників є батьки учнів та випускники школи. Загалом було зібрано понад 5 тис. грн. Кошти передадуть на потреби військових.

До слова, від початку війни спецшкола активно допомагає українським воїнам. Тут збирали кошти, одяг та речі першої необхідності, готували та передавали їжу, сплели 41 маскувальну сітку для фронту.

Урочисті заходи розпочались з привітання директорки школи Євгенії Фалко. Вона розповіла, що цьогоріч останній дзвоник пролунав для 17 десятикласників.

Привітати учнів та випускників із закінченням навчального року завітав заступник голови Рівненської обласної ради Віталій Ундір. Під час вітального слова він висловив щиру подяку колективу школи за їхню відданість освіті, а також побажав учням подальших успіхів у навчанні та дорослому житті.

Віталій Ундір нагородив кращих працівників закладу почесними грамотами та пам’ятними знаками обласної ради.

Талановитим учням за високі досягнення, під час свята, вручили грамоти та сертифікати.

Нагадаємо, спецшкола №1 в смт Клевань - заклад освіти для осіб з порушеннями зору. Наразі тут навчається 244 учні, з них - 11 дошкільнят.

Читайте також: Скористався грантом: у Рівному ветеран відкрив власний заклад та пригощає кавою (ВІДЕО)