Рівненські ветерани повернулися з нагородами зі змагань "Сильні України". Днями у Кропивницькому відбувся четвертий етап всеукраїнських стартів. Там змагалось 80 ветеранів із шести регіонів країни. Рівненщину представляли троє спортсменів: Володимир Климов, Михайло Марчук та їхній тренер Ігор Головко. Про здобутки наших хлопців дивіться далі у сюжеті.

12 медалей привезли Рівненські ветерани з Всеукраїнських змагань "Сильні України". Тренер команди Ігор Головко розповідає такі результати є феноменальними. До прикладу Володимир Климов здобув три золотих та одну срібну нагороду в різноманітних дисциплінах. Особливих овацій спортсмен заслужив коли у вправі на ейрбайку встановив новий рекорд України.

Також Ігор Головко відмічає і іншого представника Рівненщини на змаганнях Михайла Марчука. Він теж здобув нагороди у двох дисциплінах.

Ветеран Володимир Климов спокійно сприймає свої спортивні здобутки на всеукраїнських стартах. Розповідає немає меж досконалості, але передусім займається спортом задля одного.

Надалі Володимир Климов планує пройти відбір у національну команду України на міжнародні змагання ігор нескорених, які відбудуться у лютому наступного року в Канаді. Втім, основну свою місію чоловік уже виконує, адже після важких поранень на війні він долає невтішні прогнози медиків щодо свого здоров'я.

Свої нагороди на змаганнях здобув і Ігор Головко. Доробок останнього два золота та два срібла у різноманітних дисциплінах. Нині ж спортсмени активно готуються до наступних стартів - "Звитяга нескорених", які пройдуть у червні в Тернополі.

Читайте також: Юні футболісти Костополя вперше виграли Veres junior cup (ВІДЕО)