Чотирнадцятий Верес Джуніор CUP фінішував у Рівному. Загалом на дитячий турнір заявилося 12 команд зі всієї області. Родзинкою цьогорічних змагань стало проведення фінальних ігор на стадіоні Авангард. Хто переміг та які цікавинки ще очікували на учасників - дивіться далі у сюжеті.

Стадіон "Авангард" у Рівному. Фінал цьогорічного Верес джуніор Кап. У вирішальному поєдинку за звання володаря кубка сперечаються команди футбольних академій Олімп з Рівного та Костопіль. На зеленому газоні точиться не дитяча боротьба, але в кінцевому результаті сильнішими стають гравці Костопільської футбольної академії. Фінальний свисток фіксує рахунок 5:1 на користь костопільчан. Переможці не приховують емоцій.

Капітан футбольної команди Костополя Станіслав Полюхович не може стримати емоції від перемоги у кубку. Зізнається, команда довго йшла до цієї перемоги. Юного футболіста захоплює гра Віктора Циганкова, відтак хлопець надихнувшись успіхами останнього і привів свою команду до омріяної перемоги.

Щасливий цього дня і головний наставник Костопільської команди Юрій Тріль. Тренер переконаний, такі турніри додають юним футболістам впевненості. Дисципліна та самовіддача гравців його команди, ось запоруки успіху і перемоги у цьогорічному Кубку.

За ліком це вже 14 Верес джуніор кап, який організовує НК "Верес". Втім, саме ці змагання мають особливий характер, розповідають у народній команді.

Вітав та нагороджував учасників Кубка основний гравець Вересу Віталій Дахновський. Футболіст зізнається, такі турніри для дітей як ковток свіжого повітря в непростий для країни час. Сподівається, в майбутньому з дітей виростуть справжні зірки футболу.

Розвиток дитячого футболу на Рівненщині навіть під час війни стрімко розвивається, переконаний меценат турніру Юрій Яковюк. Чоловік наголошує, це великий плюс для дітей та нашого регіону.

До слова у матчі за третє місце на кубку Звягель мінімально переміг Славуту - 2:1. Також організатори відзначили і найкращих гравців цьогорічного Верес Джуніор кап. Ну а емоції володарів кубка не передати словами.