"На щиті" до Рівненської громади повернулися двоє військовослужбовців. Це 38-річний солдат Вадим Огоновський та 23-річний солдат Радіон Донов. Вадим воював на Донецькому напрямку, а Радіон - на Луганському, зв'язок із ним зник ще в перші дні повномасштабного вторгнення. Обидва загинули у бою.

Двоє військових, дві труни та дві родини в горі. Рівне прощається із двома загиблими військовими - Вадимом Огоновським та Радіоном Доновим.

Вадим Огоновський народився в селі Малий Олексин. Далі родина переїхала до Квасилова, де Вадим і завершив навчання в школі. Потому переїхав до Рівного після одруження.

10 травня 2024 року 38-річний солдат Вадим Огоновський помер від отриманих поранень у бою на Донецькому напрямку.

Радіон Донов народився в місті Ужгород. Навчався у школі Мукачівського району. А згодом отримав житло в Ужгороді, де й проживав. в 2021 році підписав контракт зі Збройними силами України.

Зв'язок із Радіоном обірвався ще в перші дні війни - 5 березня 2022 року. Під час бою на Луганщині їхня колона підірвалася і він зник. Після цього не було жодної звістки. Лише кілька тижнів тому ідентифікували тіло Радіона у Києві. Йому було 23 роки.

Поховали Радіона Донова на кладовищі "Нове", а Вадима Огоновського - у рідному Малому Олексині.

Читайте також: На Рівненщині попрощалися з трьома Героями, які віддали життя за Україну: Михайлом Кручком, Сергієм Прокопчуком, Віктором Гузієм.