Гуртом і дорогу легше ремонтувати. У селі Зелений Гай мешканці об'єдналися, аби відремонтувати власну вулицю. Багато років там була аварійна дорога. Терпець місцевих увірвався і вони зібрали кошти та з допомогою підприємців почали ремонтні роботи. Бачили старт процесу і наші журналісти.

Вулиця Хліборбська у селі Зелений Гай на Дубенщині. Багато років вона була в аварійному стані. Терпець мешканців увірвався, вони вирішили ремонтувати дорогу самостійно. Жителі об'єдналися почали ремонтні роботи. Уже встигли залатати щебенем найбільш проблемні ділянки вулиці.

Мешканцям Хліборобської на ремонт вулиці вдалося зібрати близько двісті тисяч гривень. Долучилися до ініціативи і місцеві підприємці. Дехто допоміг зі спеціальною сумішшю, якою покриватимуть дорогу, а Володимир Тарасюк виділив спеціальний самоскид. Хочуть завершити мінімальний ремонт дороги якнайшвидше.

Пані Галина мешкає на цій вулиці з самого дитинства. Розповідає дорога була в дуже жахливому стані. Інколи там робили мінімальний ремонт, втім потому все поверталося по новій і мешканцям доводилося знову ходити по вибоїнах.

У Варковицькій тергромаді допомогли людям зі спецтехнікою — ескалатором та грейдером. Очільник громади Юрій Парфенюк захоплюється такою ініціативою мешканців вулиці Хліборобська. Також відзначає і місцевих підприємців, яким не байдужий благоустрій села.

Мешканці вулиці Хліборобська поміж собою називають її ще й дружньою. Власними силами зібрали немалі кошти, аби покращити благоустрій вулиці. В майбутньому мріють і про асфальтне покриття.

Мінімальні ремонтні роботи мешканці вулиці Хліборобська планують завершити за кілька днів. Своїм прикладом хочуть показати усім українцям — об'єднавшись, можна розв'язувати будь-яку проблему.