Копи на двоколісних. У Рівному стартував сезон велопатруля. Поліцейські об'їжджатимуть центр міста, парки та вулиці, куди автівки не можуть заїхати. Відтепер до оснащення правоохоронців на велосипеді додався ще й бронежилет. Продовжить Владислав Стецюк.

Попри палюче сонце та сильний вітер. 8 годин на добу. На вулиці Рівного виїхали копи на велосипедах.

Олександр Волощук вже четвертий рік поспіль патрулює вулиці Рівного на велосипеді. Чоловік ділиться, за цей час стикався з різними ситуаціями. Були навіть бійки.

За чотири роки Олександру доводилось неодноразово одягати кайданки на зловмисників. Каже, конфлікти між поліцією та правопорушниками - регулярна справа.

Патрулюватимуть поліцейські центр міста, парки та вулиці, куди автівки не можуть заїхати. Всього 14 осіб, по 2 в екіпажі. Відтепер правоохоронці будуть їздити ще й у бронежилетах.

Нагадаємо, у Рівному окрім поліцейських на велосипедах з'явиться ще й мотопатруль. Нині, проводяться організаційні підготовчі роботи.

Вже 25 травня працівники поліції, що будуть залучені в мотопатрулі відправляться навчатися на Полтавщину. Нагадаємо, для правоохоронців Рівного передали 6 мотоциклів зі столиці.

Читайте також: Порушив ПДР: на Сарненщині патрульні виявили мотоцикліста напідпитку