Новачок проти лідера. Мова про матч БК "Рівне" проти "Дніпра". Обидві команди зійшлися у фіналі плей-офф Суперліги з баскетболу. Перший матч рівняни зіграли в гостях. Чи є у новачка елітного дивізіону шанси перемогти лідера регулярно сезону та як пройшла гра, далі у сюжеті.

Боротьба за золото розпочалась. БК "Рівне" зіграло проти Дніпра у фінальній серії плей-офф Суперліги. Перша десятихвилинка матчу була паритетною між командою. 20-19. А ось вже в другій чверті дніпряни випередили суперника на більш ніж 10 очок.

Після великої перерви рівнянам вдалося стабілізувати гру. Третю чверть БК "Рівне" виграло. Та все ж відставали від дніпрян на 9 очок. У другій половині останньої 10 хвилинки, Михайло Шепелєв скоротив відрив від "Дніпра" до одного поінта.

Рівняни намагались відігруватись на помилках дніпрян. Один з таких моментів призвів до хайлайту матчу. Слем-данк у виконанні Олексія Соловйова.

Та попри надзвичайно красивий момент, рівнянам все ж не вдалося перемогти Дніпро. Матч завершився з рахунком 73:65.

Наступний матч фінальної серії плей-офф рівняни зіграють вдома. Баскетболісти діляться, краще підготуються до матчу-відповіді з "Дніпром" та докладуть зусиль, аби виграти у рідних стінах.

Нагадаємо, БК "Дніпро" завершило регулярний чемпіонат на першому місці зігравши 27 ігор, при цьому програли лише один раз. Рівняни ж посіли 2 місце - 19 перемог - 8 поразок. Вже 24 квітня у Рівному команди зіграють другий фінальний матч плей-офф. Чи зможуть рівняни в першому ж сезоні Суперліги здобути золото, розповімо згодом.

Читайте також: Спортсмен з Рівненщини отримав срібну нагороду Вищої Ліги України з баскетболу