У Рівному облаштовують парковку біля кладовища "Нове". Вона буде розрахована на 50 автомобілів. Нещодавно там встановили нову зупинку, біля дальнього входу на територію кладовища. До неї продовжили до неї рух громадського транспорту. Чи задоволені водії та рівняни - дивіться у сюжеті.

Біля одного з найбільших кладовищ Рівного встановили зупинку, ближче до Дального входу. Рух громадського транспорту, який курсує за цим маршрутом, продовжений до зупинки. Зараз триває облаштування стоянки для автомобілів. Оксана приїздить провідати свого сина, який поклав життя захищаючи нашу державу. Проживає у Рівному, на Північному. Каже, дістатися звідти досить проблематично.

Оксана певна, потрібно аби курсувало більше громадського трансорту по цьому маршруту.

Альбіна приїздить на кладовище, аби відвідати родичів. Облаштуванням зупинки та парковки задоволена.

Проте робота громадського трансорту не подобається теж.

Водії маршрутних таксі створенням ще однієї зупинки задоволені. На їх думку зробили все досить непогано. Проте є один недолік.

Над повним облаштуванням зупинки для громадського транспорту та місцем для стоянки автомобілів ще працюють. Нова парковка матиме площу 750 квадратних метрів та буде розрахована на 50 автомобілів. Бригади ШЕУ планують завершити роботи до середи, 10 квітня.

Читайте також: Батьки вихованців 55 дитсадка Рівного скаржаться на хаотичне паркування біля закладу (ВІДЕО)