Хаотичне паркування біля дитячого садочка. У Рівному батьки скаржаться на припарковані автомобілі біля дошкільного закладу. Вони стоять на тротуарі, тому людям доводиться йти дорогою. А це - небезпека для дітей. Чи знають інспектори про дану ситуацію, з'ясовував Павло Невесенко.

По проїжджій частині з дітьми. Так розпочинається ранок для батьків, які ведуть дітей до 55 дитсадка Рівного. Річ у тім, що на тротуарі та проїжджій частині постійно припарковані автівки. Це створює незручності для батьків.

Вимушені йти дорогою. А це небезпека, у першу чергу для дітей.

Валентина теж водить дітей у садочок. Розповідає, така ситуація з автівками - не поодинокий випадок. Машини так стоять постійно.

Також Валентина додає, автівки в неналежних місцях паркують мешканці прилеглих до садочка будинків. Це і створює такий колапс для тих хто веде дітей до дитсадка.

У міському Департаменті муніципальної варти нам повідомили, що будь-яких скарг про незаконне паркування на вибраній ділянці до відомства не надходило.

Муніципали запевнили, що візьмуть на контроль відповідну ділянку біля 55-го дитсадка Рівного, щодо хаотичного паркування автівок. Телеканал "Рівне 1" також слідкуватиме за розвитком цієї ситуації.

 Читайте також: Рівненські муніципали усунули "невидиму пастку"