На Рівненщині попрощалися із чотирма воїнами, які загинули в боротьбі за волю та незалежність України.

На Дубенщині в останню дорогу провели Юрія Журавльова. Чоловік народився 13 травня 1991 року. Проживав у селі Лев'ятин Радивилівської тергромади. Солдат Збройних Сил України, призваний на військову службу за мобілізацією у січні 2024 року. Обіймав посаду навідника-оператора бойової машини. На жаль, Герой загинув 21 березня під час виконання бойового завдання в районі Бахмутського району на Донеччині. Назавжди 32…

Дядьковицька громада попрощалася із воїном Віталієм Скороходом, який віддав своє життя, захищаючи від загарбників нашу державу. 42-річний інспектор прикордонної служби загинув 29 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання, залишившись вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність у бою за Батьківщину, внаслідок бойових дій на Харківщині. Поховали воїна у рідному селі Дядьковичі.

У скорботі Березнівщина зустріла військовий кортеж із Сергієм Козлюком із села Кам’янка, 1971 року народження.
У мирному житті чоловік був трудолюбивим господарем, з дружиною виховали 5 дітей. Старший син - у лавах ЗСУ захищає нашу державу.

Сергій був люблячим батьком та дідусем для п’ятьох онуків. Старший сержант, стрілець піхотної роти Сергій Козлюк захищав Україну від московських окупантів з серпня 2023 року. Загинув воїн 19 березня 2024 року на Донеччині. Поховали українського воїна на кладовищі в селі Кам’янка.

В скорботі - Гоща, Рівне, Кринички, Тинне... Рівненська і Гощанська громади попрощалися із військовослужбовцем Андрієм Любчиком. Чоловік народився 25 травня 1993 року в місті Рівне. Після школи здобув освіту в Рівненському вищому професійно технічному училищі. Останнім часом проживав у селі Кринички на Гощанщині. 24 серпня минулого року Андрій був призваний на військову службу. Солдат був водієм роти вогневої підтримки 66-ої окремої механізованої бригади. Життя Андрія обірвалося внаслідок мінометного обстрілу 23 березня під час виконання бойового завдання на Луганщині. У скорботі залишилися батько та сестра. Поховали Андрія на кладовищі «Алеї Героїв» в селі Тинне.