Комфорт рівнян у громадському транспорті. Це питання підняла міська рада. Вони спільно із громадською мережею "ОПОРА" провели захід щодо перспективи розвитку сталої мобільності громади. Аби поділитися своїм досвідом до Рівного завітали фахівці зі Львова, Хмельницького та Вінниці. Які проблеми є у міста у сфері транспорту та як їх можна виправити - далі.

Фахівці у сфері транспорту різних регіонів України, поліція, депутати та активісти. У Рівному відбулася презентація кращих практик у плануванні та розвитку транспортної інфраструктури.

Однак окрім автомобілів, важливо розвивати транспортну інфраструктуру під пішоходів, велотранспорт, самокати та інші. Усе аби прилаштувати Рівне до мобільності.

Аби поліпшити транспортну інфраструктуру міста до Рівного завітали фахівці із різних регіонів України та поділилися своїми спостереженнями.

За словами фахівців, важливо думати не лише про транспортну мобільність міста, але й в комплексі пішу та веломобільність, що зробить місто доступним для усіх верств населення.

Читайте також: Спричинив у Дубно смертельну ДТП: киянин постане перед судом