Почали ремонтувати у дощ та сніг. Дорога по вулиці Дубенській у сторону аеропорту вся у ямах. Місцеві масово скаржаться на її стан. Зауважують - через ями автівки доводиться часто ремонтувати. Нарікають і на великогабаритний транспорт - через нього у будинках трясуться речі. Що ж кажуть шляховики з цього приводу, дізнавалася наша Людмила Жук.

У дощ та сніг 19 березня ремонтували дорогу державного значення у напрямку аеропорту. Місцеві жителі - занепокоєні.

Місцеві кажуть розуміють що в країні війна і витрачати гроші на ремонт доріг не на часі. Проте хочуть хоча б ямковий ремонт.

Жителі не розуміють, за що сплачують податки.

Для водіїв дорога в сторону аеропорту також перетворюється на випробування.

Скаржаться жителі й на вантажівки. Розуміють, що відрізок дороги обласного значення. Проте, кажуть, водіям варто дотримуватися дозволеної швидкості.

У службі автомобільних доріг Рівненщини повідомили для відновлення даної дороги є спеціальна техніка та необхідна кількість працівників, проте немає коштів.

Разом з тим визнають що дорога потребує ремонту. З покращенням погодних умов планується ямковий ремонт.

Відтак очікувати на повноцінний ремонт дороги місцевим жителям не варто. Проте в обласній службі автомобільних доріг запевнили будуть і надалі підтримувати хоча б ямковий ремонт.

Читайте також: Оплата через телефон та необмежена кількість пільговиків: в яких автобусах Рівного є нововведення? (ВІДЕО)