У Рівному з'явилося нове покоління громадського транспорту. Це - комунальні автобуси, в яких є оплата за QR-кодом, необмежена кількість пільговиків, а також місця для маломобільних людей. Перші дві одиниці нового громадського транспорту випустили на 6-й маршрут, який сполучає мікрорайони «Північний» та «Ювілейний». Більше про відмінності від інших автобусів - далі.

Нововведення у громадському транспорті Рівного. Відтепер, містом курсуватимуть нові комунальні автобуси, які відрізняються від звичних жовтих "Богданів".

Однак, одна з найголовніших переваг для пасажирів - це можливість оплати по QR-кодах.

Переваги є і для пенсіонерів. До прикладу, пасажири в затверджених пільгових категоріях перевозяться в необмеженій кількості.

Нові комунальні автобуси їздитимуть за 6 маршрутом, що сполучає "Північний" та "Ювілейний". Поки що курсуватимуть тільки 2 автобуси, а надалі їх кількість збільшуватимуть.

Пасажири сподіваються, що через малу кількість автобусів, їх не доведеться довго чекати на зупинках.

Нагадаємо, минулого року Рівне придбало 20 таких комунальних автобусів. Загальною вартістю понад 60 млн грн. В управлінні транспорту ще роздумують, за якими маршрутами окрім шостого вони курсуватимуть.

Читайте також: Спеціалісти з Дніпра виявили завищені ціни при закупівлі кліматичної техніки на Рівненщині