Лише за кілька годин понад пів тисячі пацієнтів, які відвідали Рівненську обласну клінічну лікарню імені Юрія Семенюка першого березня, отримали корисні та приємні подарунки. Про це повідомляють в Рівненській обласній раді.

Соціальну акцію «Будьте здорові» присвятили до Дня лікарні. Таким чином мали за мету привернути увагу людей до здорового способу життя, а також звички дбати про своє здоров'я вчасно.

Кожен з відвідувачів мав шанс отримати квіткову композицію, ароматичні саше, ефірну олійку, свічки, чай, корисні продукти та солодощі, сертифікати на дозвілля для дорослих і дітей

Але головним подарунком розіграшу була безплатна check-up програма.

Це комплексне медичне обстеження організму, яке дозволяє виявити порушення і хвороби на ранніх етапах розвитку й ефективного їх лікувати. За 2 дні пацієнт отримує результати та може звернутись за рекомендаціями до профільного спеціаліста. Загалом розігрували чотири різні сертифікати: чоловічий chek-up, жіночий, урологічний та кардіологічний, - йдеться у повідомленні.

Один із сертифікатів виграв мешканець Березного. Чоловік уже встиг скористатися подарунком: пройшов обстеження та отримав консультацію лікарів.

Читайте також: Незаконне зберігання бурштину та перевезення деревини: правоохоронці викрили зловмисників