Минулої доби до поліції звернулися четверо костопільчан віком від 31 до 69 років, яких ошукали шахраї. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що всі потерпілі зацікавилися розклеєними в громадських місцях населеного пункту оголошеннями про продаж дров за привабливою ціною.

Сконтактувавши за вказаним номером телефону, «продавці» пообіцяли вже наступного дня доставити лісоматеріали, але за умови обов’язкової передоплати.

Погодившись на такі умови, костопільчани перерахували по 500–550 гривень завдатку на вказаний аферистом номер банківської картки.

Утім, отримавши гроші, «продавець» перестав виходити на зв'язок, а замовники так і не дочекалися дров.

За фактами шахрайств дізнавачі ВП № 2 (м.Костопіль) Рівненського РУП відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України та встановлюють осіб, причетних до скоєних злочинів.

Поліцейські наголошують: придбати дрова на території Рівненщини ви можете офіційно через лісгоспи. Крім того, в Україні функціонує державний інтернет-магазин для населення «ДроваЄ», де за декілька кліків кожен може придбати офіційно дрова та ще й з доставкою додому.

Читайте також: На Рівненщині померло немовля: батьки звинувачують медиків