Близько 11 години вчора, 26 лютого, інспектори сектору реагування патрульної поліції отримали інформацію, що кермувальник автомобіля «Opel» порушує правила дорожнього руху, здійснюючи різкі маневри на проїзній частині. Про це повідомляють в поліції Рівненщини.

Після зупинки легковика та під час спілкування з керманичем, 30-річним жителем села Здовбиця, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Втім, від проходження огляду на місці події та у медзакладі він відмовився.

Під час оформлення адміністративних матеріалів правопорушник, аби уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям «вирішити» питання на місці. Попри неодноразові попередження, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, поклав між передніми сидіннями службового авто 50 євро, — зазначають правоохоронці.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення, а гроші вилучила.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 КК України.

Крім того, інспектори склали на водія адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за ч. 1 ст. 130 КУпАП та відсторонили його від керування авто.

Читайте також: Лучник з Рівненщини виборов "золото" на чемпіонаті Європи