24 лютого у Костопільській громаді згадали тих, хто поклав своє життя за волю та незалежність України. Із перших днів повномасштабної війни чимало жителів Костопільщини без жодних сумнівів доєдналися до лав ЗСУ. Вони виявили справжню силу та мужність.

Про це повідомляє Костопільська міська рада.

Після 24 лютого 2022 року у бою з окупантами ми втратили 91-го земляка. Ще 9 полеглих воїнів загинули з 2014-го. Сотня сміливих захисників. Сотня родин, які вже не повернуть своїх найближчих людей.. Сьогодні за полеглих військових молилися в соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ, а згодом вся громада вшанувала світлу пам'ять воїнів.

24 лютого освятили пам'ятний знак на майдані Грушевського у Костополі. Гранітний камінь символізує місце, де закладення Меморіалу Слави. Пішою ходою присутні рушили до майдану Шевченка. Біля портретів героїв присутні згадали їх поіменно у хвилині мовчання. Орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) нагородили Романа Дуліка. По завершенню заходу відбулося покладання квітів. У Костополі, а також на кладовищах громади.

Нехай світла пам'ять про гідних патріотів України навічно збережеться у наших серцях..