Оперативну закупку провели 21 лютого працівники карного розшуку Дубенського районного відділу поліції: дві психотропні таблетки 44-річний житель міста Дубно продав за 600 гривень. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Злочинну діяльність чоловіка зі збуту наркотиків правоохоронці задокументували на початку лютого: за дві таблетки метадону, що підтвердили результати дослідження, він отримав 450 гривень.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За місцем його проживання поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили скляні трубки та металеві ємності з нашаруваннями, зіп-пакетик із білою кристалічною речовиною та інші докази, які мають значення у кримінальному провадженні, — зазначають у відділі комунікації поліції Рівненщини.



Відомо, що чоловік перебуває на наркозамісній терапії та потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків і раніше. Наразі звільнений від відбування покарання з іспитовим терміном.

Слідчі за процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Майже рік шукав "Інтерпол": на Рівненщині знайшли "німця"