Втратив ногу та не перестав допомагати війську. Ветеран війни передав 20 позашляховиків для Збройних сил України. Волонтери з Березного зремонтували, перефарбували та відправили автівки на передову. Більше, у сюжеті Владислава Стецюка.

Так Андрій Усач згадує, які прогнози давали лікарі після поранення. Чоловік у 2014 році воював проти окупантів. Андрій один з кіборгів Донецького аеропорту. Там і отримав важку травми.



Відтоді Андрій Усач зайнявся волонтерством. Чоловік лікувався у різних країнах. Там познайомився з українцями, які нині допомагають волонтеру зібрати усе необхідне для українських військових.

Сьогодні Андрій разом з іншими волонтерами з Березного передають 20 автівок для наших захисників. Кожен автомобіль з номером "їжаки".

Перед тим, як поїхати на фронт, автівки ремонтують. Тюнінг 20 автомобілів займає близько місяця.

Після ремонту, пікапи фарбують у колір хакі. Усе, аби автівки були менш помітними на фронті.

На передову відправляють не лише автівки. Разом з позашляховиками передають необхідне обладнання для захисників.

Ветеран війни Андрій Усач вже 10 років волонтерить. Чоловік ділиться, були моменти, коли хотілося просто відпочити. Проте втілити це вжиття Андрій зможе лише після перемоги.

Волонтери вже повезли 20 автівок на передову. Передадуть їх військовим в районі Куп'янська, Слов'янська та на Запорізький напрямок.

Слава Україні. Друзі, ми вже готові до наступної поїздки, але знову просимо вашої допомоги (без вас ніяк). Ми не маємо права зупинятись, адже наші захисники й захисниці мають відчувати нашу шану і підтримку. Щиро дякуємо усім, хто пам'ятає, що наша з вами допомога дуже важлива. У нас все вийде. Обов'язково, - каже Андрій Усач.

Андрій Усач та його товариші вже готуються до наступної поїздки й просять усіх долучитися до чергового збору.

РЕКВІЗИТИ:

Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/8Nc7KY2twn

Номер картки банки
5375 4112 1358 4159

Номер картки Приват Банку
5168745611186344

Читайте також: На Рівненщині 20 дітей перебуває на повному державному утриманні