Сьогодні відійшов у вічність багаторічний ректор Рівненського державного гуманітарного університету – Руслан Михайлович Постоловський. Йому було 72 роки.

Сумну звістку повідомив на своїй сторінці у фейсбук син Руслана Постоловського Сергій.







Народився Руслан Михайлович 3 жовтня 1951 року в селі Мізоч Здолбунівського району Рівненської області в сім’ї службовців.

Після закінчення середньої школи навчався на історичному факультеті Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту.

З грудня 1998 року працював на посаді ректора-організатора, а з травня 1999 року став ректором Рівненського державного гуманітарного університету.

У 2001 році рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти й науки України йому присвоєне вчене звання професора кафедри всесвітньої історії.

Більш ніж 30 років наполегливої, плідної праці Руслан Михайлович присвятив історичній науці. Він є автором понад 170 наукових і навчально-методичних публікацій, співавтором восьми підручників і навчальних посібників, яким надано гриф Міністерства освіти й науки України, семи монографій зі всесвітньої історії, з питань міжнародних відносин слов’янських країн, геополітики, — про це розповідають в РДГУ.

Читайте також: В останню земну дорогу на Рівненщині провели п'ять наших Захисників