Прощання із Героєм відбудеться завтра, 20 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Нове”.

Максим Загоройчук народився 13 квітня 1995 року у місті Рівне. Навчався у місцевій 25 школі, а після закінчення — влаштувався працювати комірником на підприємство “МК-Трейд”. Максим не мав досвіду військової служби, був абсолютно не військовою людиною. Проте, коли у квітні 2023 року отримав повістку, не став відмовлятися.

Він не прагнув воювати, брати до рук зброю. Але розумів, що так потрібно. Тож пішов у військо нас захищати. Брат про службу розповідав не багато, якихось подробиць не говорив, - розповідає брат Героя Володимир.

Максим вірив, що зовсім скоро повернеться додому, і обов’язково з перемогою. Налаштовував і себе і близьких людей тільки на позитив.

У розмовах все більше жартував, приколювався. Він взагалі по життю був дуже усміхнений, веселий, з гарним почуттям гумору. Завжди радів життю та посміхався людям, - продовжує Володимир.

Саме таким — усміхненим та позитивним — пам’ятатимуть Максима друзі, знайомі. А для рідних — батьків та брата — він на завжди залишиться найдобрішим, щирим та найріднішим Янголом.

28-річний молодший сержант Максим Загоройчук загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини 14 лютого 2024 року на Луганщині.

Читайте також: Рідні загиблого військового з Рівненщини просять присвоїти йому звання Героя України