Загинули в один день. У Рівному прощались з двома героями. 24 та 28 років. Ілля Полянський та Ярослав Лицевич, молоді чоловіки, які поклали свої життя за Україну на Донеччині. Сьогодні захисників провели в останню земну дорогу.

Рівне прощається із двома мужніми захисниками своєї Батьківщини. Ілля Полянський із Запорізької області. Не служив в армії, працював на Міжнародну ІТ компанію.

Ілля говорив, що пройшов бойові позиції по всіх напрямках. Навіть після отриманого поранення Ілля Полянський відмовився від цивільного життя. Яскравий вогонь життя 24-річного старшого солдата згас 12 лютого цьогоріч під час бойових дій на Донеччині.

Ярослав Лицевич у 2016 році підписав контракт зі Збройними Силами України. Учасник бойових дій АТО. Після демобілізації Ярослав працював за кордоном. Коли почалося повномасштабне вторгнення Ярослав не став чекати у чужій країні. Повернувся додому, аби стати на захист Батьківщини.

28-річний Ярослав Лицевич загинув 12 лютого у бойових діях на Донецькому напрямку. У Героя лишилися дружина, син, мати та сестра.

Поховали Іллю Полянського у селі Радиславка, поряд із тестем Олексієм Чижуком, який загинув у боротьбі за Україну у 2022 році, а Ярослава Лицевича — у рідній громаді в селі Нобель.

Читайте також: На Рівненщині посилюють захист інформаційних систем