Цьогорічні вступники та всі охочі можуть перевірити знання та скласти демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту.

Усі предметні тести надано в окремих файлах на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. З ними можна ознайомитися у відповідній рубриці.

Для зручності можна обрати один із двох варіантів проходження тестів - онлайн на платформі або завантажити предметні тести, надані в окремих pdf-файлах. Це зроблено на випадок, якщо у користувача повільне інтернет-з'єднання або ж немає змоги працювати довго за комп’ютером або іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе.

Ті, хто обирають онлайн-варіант, повинні зареєструватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Після цього користувач зможе ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм.

У розділі «Курси» виберіть навчальний курс для 10-го чи 11-го класу, де перейдіть до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». У цій вкладці натисніть «Переглянути курс», а потім — «Зареєструйтеся», у такий спосіб ви отримаєте повний доступ до курсу для перегляду й виконання тестових завдань.

 Читайте також: Продовження реформи НУШ: якою буде старша профільна школа Рівненщини?