У Рівненському районі потяг допустив наїзд на чоловіка. За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 Кримінального кодексу України. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Близько 14 години вчора, 12 лютого, до поліції надійшло повідомлення, що на перегоні Здолбунів-Озеряни потяг наїхав на людину.

Машиніст вантажного поїзда, побачивши невідомого, який переходив колії, перечепився та впав, здійснив екстрене гальмування, — попередньо встановили поліцейські.

Однак, уникнути наїзду не вдалося: 56-річного постраждалого із політравмою, переломами та запахом алкоголю госпіталізували.

Поліцейські нагадують пішоходам, що переходити залізничні колії дозволяється лише у встановлених місцях.

Забороняється:

  • переходити і перебігати через залізничні колії перед потягом, що наближається, якщо до нього залишилося менше ніж 400 м, а також одразу після проходу потяга не впевнившись, що по сусідніх коліях не пересувається рухомий склад.
  • переходити залізничні переїзди при закритому положенні шлагбаума та при червоному світлі світлофора залізничної сигналізації
  • пролізати під вагонами на станціях і перегонах, перелізати через автозчепи для переходу через колію.
  • проходити вздовж залізничної колії ближче п'яти метрів від крайньої рейки.

Читайте також: Центр життєстійкості запрацював у Рівненській області