У Рівному пам'ятними відзнаками вшанували полеглих воїнів, які загинули у боротьбі за Україну. Нагороди отримали їхні родини. Більше у сюжеті.

29 січня, відбувся захід вшанування пам'яті захисників України, які віддали найдорожче, своє життя, захищаючи незалежність нашої країни. Нагороду "За мужність" посмертно отримали сім'ї загиблих, які своїми життями боронили Харківщину, Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Запоріжжя. Одним з таких військових був і старший сержант Іван Герасимчук.

Іван мав позивний Геракл, та побратими називали його Гера. На жаль чоловік загинув, десятого червня 2023 року штурмуючи село Благодатне, Донецької області.

Чоловік Оксани у лавах ЗСУ служив телефоністом у взводі зв’язку механізованого батальйону. Був мобілізований 5 березня 2023 року. Посмертно нагороджений медаллю за військову службу України.

16 липня внаслідок мінометного обстрілу, біля населеного пункту Діброва на Луганщині, Костянтин загинув.

Богдан Гордійчук рік воював у зоні АТО, після закінчення служби повернувся додому та одружився. З початком повномасштабного вторгнення він знову став на захист країни.

4 січня 2023 року, під час виконання бойового завдання, на Харківщині життя героя обірвалося. Ордени "За мужність" посмертно отримали сім'ї близько 20 військовослужбовців.

Читайте також: Рідні загиблого військового з Березнівщини просять присвоїти йому звання Герой України