45 років без ремонту. У Костополі полагодили та відкрили унікальний майданчик для чотирьох видів спорту. Це єдиний спортзал на Рівненщині для тренувань з легкої атлетики в закритому приміщенні. Відкрили майданчик футзальним турніром присвяченим пам'яті Героїв Крут. Більше, далі у сюжеті.

Іллі Костюку - 10 років. Хлопець грає на позиції нападника. На турнірі з футзалу пам'яті Героїв Крут представляє Костопільський ліцей №5. Каже, хоче разом з командою здобути першість на змаганнях.

Ілля займається футболом вже 3 роки. Майбутнє хоче поєднати з цим спортом.

Це 8-ий відкритий чемпіонат Костопільської тергромади серед юнаків 2011 року народження. За першість на турнірі змагалися 11 команд. Через повномасштабний напад росії змагання тривали один день.

Турнір з футзалу став першими змаганнями, які відбуваються на новому покриті. До цього, майданчик не мав капітального ремонту 45 років.

Директор ДЮСШ Юрій Шиманський додає, у закладі займається більше 400-сот дітлахів, тому важливо було відремонтувати спортзал.

Нове покриття не лише єдине закрите приміщення для тренувань з легкої атлетики, але й дає змогу приймати всеукраїнські та обласні змагання з волейболу та баскетболу.

Читайте також: Відомі спортсмени готуватимуть школярів Рівненщини до найбільших змагань (ВІДЕО)