Понад 1000 команд зі шкіл Рівненщини зареєструвались у проєкті "Пліч-о-пліч". Це так звані Всеукраїнські шкільні ліги. Цей проєкт передбачає участь команд з баскетболу, волейболу, футзалу, чирлідингу та спортивного орієнтування. А тренування для дітей проводять відомі спортсмени. Як це відбувається - дивіться далі.

Роман Басич син відомого рівненського гравця та тренера Олександра Басича із "Кардиналу". Хлопець разом з однолітками представлятимуть свій ліцей у проєкті "Пліч-о-пліч" з футзалу. Мають амбітні плани.

А от Михайло Волянюк - капітан рівненського "Кардиналу", в минулому гравець національної збірної України й віднедавна амбасадор проєкту "Пліч-о-пліч" на Рівненщині.

Мета цього проєкту - залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей, можливість самовиразитися, а також - психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

Цей проєкт передбачає участь команд з баскетболу, волейболу, чирлідингу, спортивного орієнтування та футзалу. Для дітей це прекрасна можливість продемонструвати свої вміння. Адже близько 4-ох років не відбувалося жодних змагань серед школярів. Спочатку через ковід, а тепер і війну.

Змагання відбудуться у 5 етапів — починаючи від місцевих шкіл і закінчуючи всеукраїнськими турнірами.