Найсильніший чоловік Рівненщини, полковник-рятувальник, який самотужки тягне багатотонні автівки, а тепер й амбасадор. Ігор Головко стронгмен відтепер безплатно тренує ветеранів війни. Як проходить реабілітація - дивіться далі.

Михайло Марчук - досвідчений сапер, який неодноразово їздив на Донеччину розміновувати тамтешню територію. У жовтні 22-го року Михайло наступив на міну під час обстеження ліній електропередач.

Тепер Михайло проходить спортивну реабілітацію.

Тренером Михайла є його колега рятувальник-богатир Ігор Головко. Чоловік — багаторазовий призер чемпіонатів України зі стронгмена. Нині полковник служби цивільного захисту. А нещодавно долучився до спортивної реабілітації ветеранів.

В рамках проєкту TrenVet навіть створили перший інноваційний мобільний фітнес-застосунок, що дає можливість ветеранам та військовослужбовцям знайти тренера й отримати безоплатну спортивну реабілітацію.

Першими на Рівненщині хто долучився до проєкту TrenVet є спортивний простір "Сила". Тут сформували команду, яка займається ветеранами.

Долучився, як ветеран до проєкту TrenVet і Володимир Захаров. Корінний Киянин з 2014 року воював у складі "Азову". Також був бойовим медиком.

До кожного ветерана Ігор Головко має свій підхід.

На рівні Міністерства ветеранів 2024 рік визначений як рік підтримки ветеранського спорту. Однією з провідних у цьому напрямку серед усіх областей є Рівненська.

Аби знайти усю необхідну інформацію про проєкт TrenVet можна за допомогою додатку, де є уся інформація, як для ветерана, так і тренера-волонтера.

Читайте також: На Рівненщині правоохоронці викрили старателів за незаконним видобутком бурштину