Перше протистояння з енергетиками у сезоні. Рівненський "Кардинал" зіграв у Львові проти "Енергії". У цьому поєдинку рівняни були без 2 важливих гравців, які напередодні покинули команду. Як пройшов матч - дивіться далі.

Тяжка морально та фізично гра. До Львова рівняни вирушили без дискваліфікованого Михайла Волянюка, травмованого Сергія Кравчука, а також Романа Горпинича та Іллі Бакінського, які залишили команду напередодні. Тож господарі з легкістю відкрили рахунок у грі вже на сорок п‘ятій секунді матчу.

Другий м‘яч команда Валерія Легчанова забила у середині тайму.

Євген Ланко згодом взяв хвилинну перерву, яка допомогла рівнянам оговтатися. Вже невдовзі Дмитро Дяченко діагоналлю через увесь майданчик знайшов Максима Малиновського, який пробив повз голкіпера.

Попри старання команди Євгена Ланка, на старті другого тайму вони пропустили втретє. Рівняни двічі дали пробити Мар‘яну Пелеху і друга спроба стала вдалою.

Далі швидше господарі могли забити вчетверте, ніж гості скоротити відставання в рахунку. Двічі Дмитра Дяченка страхувала стійка воріт. У підсумку – восьма поразка рівнян у чемпіонаті.

Читайте також: Нацполіція спільно з чеськими правоохоронцями затримала учасників злочинної організації